fbpx

Sorina si Silviu

  • Ultimele postari
  • Salon du Mariage
  • 31 Jul 2021

In viața trebuie sa ști sa razi, sa plângi, sa tipi sau sa te bucuri ca un copil de 3 ani in fata unei imense înghețate! Sa ai puterea sa înfrunți totul și toate cu mintea senina și sufletul deschis! Și dacă ai extraordinara forța interioară sa îți consumi energia doar pe momentele care fac o reala diferența, atunci te poți considera un om binecuvântat și împlinit!

Rămân de fiecare surprins de complexitatea rasei omenești . De cât de fine sunt detaliile dintre noi sau de cât de mult ne asemănăm. Ca vorba “oamenii care se aseamănă, se aduna!”. Nici ca se putea mai nimerit la aceasta nunta unde m-am completat perfect cu Vibe-ul mirilor mei, Sorina și Silviu!
O nunta completa care sa aibă toate detaliile așa de plăcute nu am mai avut de ceva vreme. Așa, pe placul meu și al timpului dedicat fotografiilor. O mireasa foarte specială, nu atât prin frumusetea fizica de invidiat, cât pentru pasiunea de a trai fiecare bucățică din timpul prețios pe care îl are. Expresiva in toate ipostazele, naturală, liberă și nonconformista la modul delicat și feminin!
Silviu este jumătatea ce echilibrează balanța de aur dintre ei, este bărbatul galant, iubitor, puternic. Este imperfecțiunea ce devine perfecta alături de Sorina!
M-am distrat la nunta asta, așa cum fac mereu! Am dansat, am cântat, am mai și făcut câteva fotografii și m-am simțit tare bine! Așa cum doresc la fiecare fotograf de eveniment, sa fie implicat in munca lui, sa soarbă fiecare picătura și sa-și aprecieze meseria, este printre cele mai minunate!
Cu drag, echipa FotoDumbrava!
Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp