fbpx

Stafania si Mihai

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 21 Aug 2022

Sa fie veselie si bogăție, împlinire si mulțumire in ziua când părinții își văd copiii căsătoriți! Momentul in care fiul sau fiica pleacă de acasă, oficial, își întemeiază cuibul lor, sunt convins ca este un amestec de împlinire si teama, de binecuvântare si împăcare. Văd părinți si bunici plângând si râzând deopotrivă de emoția tuturor amintirilor alături de copii lor mici, oamenii mari de azi. Cred ca este una din cele mai mari bucurii ale unei mame sau tata când copilul sau este fericit, când si-a găsit “rostul” pe aceasta lume, cum se zice! Probabil una din zilele cu cel mai mare impact emoțional, atunci când, la slujba din biserica, corul cânta, atmosfera este divina si preoții se roagă pentru noul cuplu, părinților li se derulează prin minte amintiri de la primul “mama” sau primul Craciun, prima îmbolnăvire sau pur si simplu o seara obișnuita cu toată familia la masa!

Si aceste clipe se risipesc rapid, ca un fir de nisip dus de vânt făcând loc altor aventuri si experiențe si trăiri deopotrivă!
Ciclul vieții se reia, roata se învârte, conexiuni noi se formează si, odată cu ele, amintirile!
Iar peste ani, când vor sta așezati cuminți in spatele copiilor lor la slujba de ceremonie, Stefania si Mihai își vor aminti de nunta lor fastuoasa, memorabila, extraordinara, așa cum trebuie sa fie toate momentele unice in viața! Își vor aduce aminte de cât de îndrăgostiți erau, cum ii tremura Ștefaniei mâna pe scrisoarea primită de la Mihai in ziua nuntii, cum avea Mihai picioarele parca de ceara topita când a admirat-o pentru prima data pe Stefania mireasa, cum toate miile de ganduri le-au trecut printr-o clipa prin minte despre cum va avea sa fie viața lor! Si cum ziua aceea superba s-a scurs prea repede si prea frumos!
Si vor deschide albumul lor de fotografii si vor spune: “Ce zi superba si de oameni faini am avut alături! (Si ce fotograf nebun)!”
Cu drag, echipa FotoDumbrava!
Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp