fbpx

Stefania si Petru

  • Nunta
  • Constanta - Costinesti
  • 06 Jun 2015

Stefania si Petru, 6 iunie 2015, Costinesti

Destine implinite, vieti daruite spre a fi iubite, dragoste daruita pentru a fi impartasita! Trece vremea si nu o poti opri, nu poti spune stop ununi moment, celui mai fericit moment oricat de mult ti-ai dori. Poti doar sa traiesti din plin, sa te bucuri de acel moment, sa fii liber, sa fii fericit, sa fii multumit si sa iubesti. Si pentru ca Dumnezeu ti-ai dat ceea ce ai nevoie cu adevarat, pentru ca ai pensulele necesare, pentru ca ai culorile care iti sunt suficiente, tu nu trebuie decat sa pictezi paradisul si sa sari in el :)! Iar la fiecare linie noua pe care o trasezi pe plansa alba, la fiecare cerc inchis, la fiecare pata de culoare adaugata, vei fi mai aproape de implinire.

Ma bucur ca vad inca oameni fericiti, ca mai sunt tineri ce cred in taina casatoriei, ce se incred unul in celalalt si au curajul de a-si construi impreuna un drum in viata. Ma bucur ca pot lua parte la acest moment unic din viata fiecaruia si ca pot aduce putina bucurie acum si peste ani!

Ma bucur ca Stefania si Petru mi-au facut onoarea de a le fi fotograful nuntii lor. Ne-am cunoscut treptat, am luat-o cu pasi usori, mai intai cununia civila, unde ne-am dezghetat putin, apoi nunta unde eram deja in actiune si apoi, dupa o luna de miere bine-meritata, am incheiat cu un trash the dress, ce-i drept cam chinuitor :D, dar cu rezultat frumos!

Am fost la mare pe 6 iunie, ne-am bucurat de soare, de vant si de albastrul infinit al marii. Am fotografiat, am dansat, am ras si am petrecut. Am pastrat cate un detaliu important al fiecarui moment din ziua aceea. Am folosit culori multe, si „pensulele” cu care ne-a inzestrat destinul si am creat tabloul lor, al Stefaniei si a lui Petru. Un tablou unic, frumos si pentru sufletul lor. Iar timpul il va face mai valoros cu fiecare clipa.

Stefania si Petru, pastrati neatinsa iubirea voastra curata!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp