fbpx

Steluta si Alexandru

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 12 Jul 2015

Din ce in ce mai emotionati, Steluta si Alex citesc, suntem convinsi, cu mare emotie, placere si melancolie aceste randuri, savurand fiecare moment pana la marele final !

Sunt oameni cu care realizam si pastram, speram noi, o conexiune. Oameni pe care ii fotografiem cu drag si care se lasa fotografiati cu mare placere, savurand fiecare clipa din toate sedintele foto. Am fost alaturi de ei la cununia civila, la nunta si apoi la trash the dress, sperand ca nu se vor termina aici drumurile noastre. Au avut parte de nunta lor frumoasa, deosebita si plina cu multe momente de neuitat. S-au distrat si s-au bucurat de fiecare clipa, stiind ca sunt unice si trebuie traite la maxim, cu toata dragostea lor pentru ziua lor. De amintirile lor ne-am ocupat noi, de visurile si sperantele lor se vor ocupa ei singuri, exact asa cum singuri isi spun povestea in cele ce urmeaza.

P.S. Steluta, voi apela cu mare incredere la talentul tau narativ.

Povestea lor a inceput in vara lui 2004, cand Alex s-a mutat in Urziceni pentru a-si continua studiile la liceu. A cunoscut-o pe Stelu printr-o prietena comuna. Se intalneau aproape zilnic vara in parc la povesti si pe strazile micului oras. Discutiile amicale si zambetele au continuat apoi si pe scarile liceului in pauze si dupa cursuri. Si, da, a venit luna decembrie si momentul majoratului care, conform traditiei liceului, s-a organizat la munte. Dupa o zi in care au calatorit separat, programul se anunta incarcat: trei zile de distractie si niciunul dintre ei nu stia ce urmeaza. Stelu era putin indecisa daca sa mearga la petrecerea de vineri seara din cauza unei migrene, dar si-a spus ca orice migrena se trateaza cu un party. Alex a stiut din prima ca trebuie sa fie acolo.

Cum a ajuns in restaurant, Alex i-a zambit si a intrebat-o: Dansezi? Si de atunci danseaza impreuna 🙂 

Isi amintesc si acum cu drag de proful de info care, in autocar, la intoarcerea de la majorat i-a spus lui Alex: „Tine-o bine!”, precum si de un necunoscut care in primavara lui 2004 i-a spus lui Stelu pe strada: „O sa te mariti anul acesta!” Nu a fost anul frumosului eveniment, ci anul in care s-au vazut, si-au dat seama ca se plac, ca au vise si teluri comune. Au urmat momente dragi, scrisori, SMS-uri la ore tarzii in noapte si ani de studentie in care drumul dintre camine era atat de scurt si inima batea tare la unison. 

Au trecut aproape 11 ani de atunci, timp in care relatia lor s-a sudat prin momente frumoase petrecute impreuna, dar si prin incercari care i-au apropiat si mai mult si i-au invatat ca la baza relatiei lor stau sentimente care muta muntii din loc in orice situatie: chimie, iubire, intelegere si comunicare :)!

Cu drag, echipa FotoDumbrava.

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp