fbpx

Trash the dress Amalia si Alex

  • Ultimele postari
  • Zabola - Covasna
  • 09 Nov 2020

Un an provocator și indescifrabil din multe puncte de vedere! Însă nu destul de dificil pentru Amalia și Alexandru, doi tineri curajoși și minunați care, pe lângă faptul ca și-au ales o meserie patriota și onorabila, pe care mulți tineri o ocolesc in zilele noastre, sunt și foarte drăguți! In ciuda rigurozității uniformei, au sufletul sensibil și inima pulsând de tinerețe!

Au ales sa facă nunta in “pandemia vieții” și au decis sa nu renunțe la toate emoțiile pe care le trăiești odată in viața, in perioada minunata a pregatirilor de nunta!
Pentru ca nu le-am mai fost alături la Cluj la petrecerea de nunta, ne-am întâlnit intr-o locație superba, intr-un peisaj de toamna pitoresc, in cea mai blândă perioada a zilei – golden our – Zabola Estate! Am reluat o parte din momentele zilei de nunta, pregătirile lor, când se îmbrăcau in rochie de mireasa și costumul de ginere, retrăind emoții și momente de la nunta, și-au luat răgazul sa poarte cu mândrie și plăcere și uniforma de la slujba pe care o respecta și o iubesc cu atâta placere! Și pe final de zi, s-au delectat in apusul zilei, sub dezmierdari duioase, sub îmbrățișări și șoapte delicate, sub promisiuni de viața frumoasa in doi!
Ultimul trash the dress din 2020, frumos, colorat și complex, așa cum ne place sa fie fotografiile noastre!
Cu drag, Echipa FotoDumbrava!
Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp