fbpx

Tatiana si Ovidiu

  • Nunta
  • Italia-Oderzo
  • 15 Jun 2013

Tatiana si Ovidiu, 15 iunie 2013, Trieste

Lucru mare-i omenia, mai frumos ca bogatia! Spune o vorba la romani. Tatiana si Ovidiu sunt printre cei mai bogati oameni pe care i-am cunoscut, nu, nu au averi materiale, au averi morale si, mai presus de toate, au cea mai frumoasa avere – prietenia multor oameni, romani si italieni, sositi de pretutindeni la a lor nunta traditionala. Chiar daca au strabatut kilometrii intregi sa le fie alaturi tocmai in Italia, rudele si prietenii au venit cu drag la ei, la fel si fotografii, cameramanii si formatia muzicala, s-a dorit a fi o nunta specific romaneasca, sa arate la fratii lor mai de departe, italienii, cum se petrece la romani, cu cantec, voie buna, mancare buna si muuulta distractie.

A fost o nunta de poveste, trei zile si trei nopti, pentru noi cel putin asa a fost. Vineri am sosit si ne-am apucat de detalii, am plimbat rochia prin tot tinutul sa gasim cel mai frumos loc sa o punem in valoare, apoi sambata a inceput petrecerea, pana in zori zilei de duminica, pentru ca luni sa o luam de la capat cu ttd. Nu stim daca se intampla numai acolo, in zona lor, poate asa sunt moldovenii nostri si ii admiram pentru asta, sunt foarte uniti, ce-i al lor, e-al tuturor, muncesc si se ajuta cand au nevoie, petrec si fac paranghelii mari cu toata gasca de cate ori au un mic ragaz. Daca nu am fi venit la munca, am fi stat non-stop cu paharele pline si cu furculita in mana, totul este ca acasa si toti sunt binevoitori.

Si ne-am simtit chiar ca acasa cu oameni dragi si cunoscuti printre noi, Ovidiu este fratele lui Bogdanel, un ginerica drag al nostru de anul trecut. Si ne vom simti ca acasa si la anul cand ii vom revedea pe toti la o alta nunta, nebunie curata :D!

Ne bucuram ca am avut ocazia sa ii reintalnim, sa fotografiem in locuri speciale si sa le fim alaturi la acest eveniment deosebit din viata lor, le multumim pentru ospitalitatea de care au dat dovada, pentru linistea si calmul cu care ne-au suportat la fotoshoot-ing :D, pentru zambete si voie buna si, in mod special, prietenilor lor care ne-au adus acasa intregi, prima si dreapta :)!

Tatiana si Ovidiu, sa aveti soare mult in casnicie, sa va fie caminul cald si linistit si viata plina de lucruri insemnate.

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp