fbpx

Teodora si Iustin

  • Nunta
  • Targoviste - Campulung
  • 15 Oct 2016

Nu cred că mi se pare si nu pare a fi intamplare, o nunta ca-n povesti asa cum nici nu te astepti! O nunta minunată a unui împărat cu o fată! 
O nunta la care nu ne putem mandri ca participam in fiecare weekend. O nunta demna de o familie mare, inconjurata de rude si muulti prieteni, atat de multi incat la ei dureaza ca-n basme, trei zile si trei nopti.

Cred ca nu mi-as putea imagina cum este sa organizezi un astfel de eveniment, la care oamenii sa participe si sa se simta excelent, sa pleci dintr-o locatie si sa ajungi in cel putin trei localitati diferite, sa treci prin toate momentele importante ale unei nunti traditionale romanesti si …coafura sa reziste :)!

Teo s-a nascut si a copilarit in Targoviste. Este tanara si foarte frumoasa, la fel ca mama ei , o doamna atat de speciala. Iustin a copilarit la Rucar in casa bunicii lui, o casa ce la prima vedere m-a dus cu gandul la un conac de pe vremuri unde ceaiul de la ora 5 era un moment pastrat cu sfintenie in casa bunicilor, unde pranzurile de duminica se luau cu toata familia dupa ce toti au participat la Sfanta Leturghie. 

Drumul nostru a avut cateva rute si orare fix stabilite. Iustin a dorit sa isi inceapa pregatirile de ginere la casa bunicii, acolo unde si-a petrecut anii copilariei, acolo unde a fost educat in spiritul unui cavaler. Teodora si-a ales domnsioarale de onoare, le-a imbracat cat se poate de frumos si colorat, a avut grija ca toate detaliile sa fie minutios respectate. Si toate in casa enorma a parintilor unde cei o suta de oameni incercau sa respecte intocmai indicatiile date de tatal Teodorei. Nu stim cum au reusit sa se descurce, insa totul le-a iesit excelent. Iar pastrama cu mamaiguta servita aburinda cand vremea mai dadea coate de octombrie, au picat la fix :D!

Am fost la Rucar, ne-am intors la Targoviste, o parte din echipa s-a ocupat de fetele frumoase de aici, am incercat sa respectam toata traditia romaneasca, am realizat o mini sedinta foto in fosta cetate de scaun, ne-am adunat in gasa maaare si am plecat spre Campulung pentru ceremonia religioasa si marele party. Pe drum am profitat putin de peisaj si am incercat sa pastram acest lucru in amintiri. Slujba a fost impresionanta si datorita faptului ca unul dintre preoti era tatal nasei. Cu atat mai emotionant pentru miri si nasi! Desi bisericuta a fost mica, sufletele calde s-au strecurat si ascultat in liniste ruga facuta in cinstea Teodorei si a lui Iustin.

Apoi petrecerea…oooo, da! A fost ceva woaw…invitatii soseau necontenit iar hostess-urile, cu eforturi considerabile, au reusit sa acorde tuturor atentia necesara. Imaginea ce mi-a ramas in minte de la nunta Teodorei si Iustin este o hora maaaare pe patru randuri, un cerc perfect ce mi-aduce aminte de ciclul inevitabil al vietii, un simbol al comuniunii si al continuitatii fara pauza.

Un mega party cu toate domnisoarele frumoase si toti cavalerii pe care Teo si Iustin ii are prieteni. O nunta reusita, ca efort considerabil din partea parintilor mirilor ce isi doresc pentru copiii lor tot ce este mai bun din aceasta lume.

Si pentru ca in ziua nuntii Teo si Iustin au reusit prea putin sa se ocupe de ei doi, dand prioritate celor din jurul lor, si-au dedicat o zi apoi numai a lor. O zi de fotografii la inaltime, propriu si figurat!

A fost o experienta minunata! Am avut echipa in formatie completa! Am tras cadre peste cadre si am petrecut la o nunta ca-n povesti!

Teo, Iustin, sa va fie viata imbelsugata cu sanatate, noroc si numai fapte bune!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp