fbpx

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotodumb/public_html/wp-content/themes/dumbrava/single-post_type_portofolio.php on line 26

Timeea

  • Targoviste
  • 13 Oct 2013

Maria Timeea, 13 Octombrie 2013, Targoviste

Dupa multe apelative frumoase si nervi intinsi la maxim (ii intelegem :D), a venit si timpul ca mami si tati sa isi aduca aminte ca Timeea a fost si ea o data, candva, acum vre-un an de zile, micuta si fragila si foarte frumoasa! Dar noi credem ca a meritat asteptarea pentru ca asa fotografii frumoase cu protagonisti atat de adorabili si importanti trebuie lucrate pe-ndelete ca amintirea sa dureze o viata!

Ne este drag sa ne revedem clienti, cu majoritatea am ramas prieteni si suntem onorati de asta. Ne este drag sa ii reintalnim in momente speciale din viata lor si, mai ales, sa stim ca au avut incredere in noi sa le fim alaturi si la botezul celui de-al doilea copil si sa aflam ca le vom mai fi alaturi si anul acesta cand vor cununa o frumoasa pereche de indragostiti!

Despre botezul Timeei, toate au fost atat de frumos aranjate, recuzita bebelusei, recuzita fratiorului Matei – un baietel adorabil, foarte fotogenic si foarte prietenos, detaliile si aranjamentul salii si intreaga echipa care s-a ocupat cu distractia invitatilor, incat ne minunam cum a reusit mamica sa le tina sub control atat de bine! Dar stim, asa cum spuneam intr-un post mai devreme ca mamicile sunt super-femei ;)! Catalina a tinut totul sub control si ziua intreaga a fost o reusita, la fel de reusita precum este famila lor. Parinti tineri si frumosi si prosperi, doi copii minunati, un cuplu reusit, o familie frumoasa!

Noi ca si fotografi ne-am simtit foarte bine, la fiecare masa din local ne-am intalnit cu cel putin un fost sau viitor client si tare placuta ne-a fost seara sa ii revedem pe toti stransi la un loc, munca ne-a fost cu atat mai distractiva si mai dedicata, cu cat la tot pasul erau numai zambete si voie buna!

Timeea, Mateo, Catalina si Cosmin, va dorim la toti sa fiti aceeasi familie fericita si prospera- cu sanatate si numai lucruri bune- pe care am avut ocazia sa o cunoastem. Stim ca uneori nu este atat de usor pe cat pare, dar sacrificiul unui parinte depaseste uneori limitele, dar roadele sunt pe masura.

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

S-ar putea sa fii interesat si de:

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp