fbpx

Trash the dress Anca si Iulian

  • Trash the dress
  • Grecia / Lefkada
  • 14 Sep 2016

Un ttd unic și irepetabil după cum Anca îl evoca!

Grecia…soare, cald, nisip fierbinte, plaje scăldate în apa răcoroasă, delicioasa mâncare și un popor foarte primitor. Aaa… și un public extraordinar, perfect pentru încurajări din plin!

Miri superbi, plini de viata, dornici de aventura și de multe multe fotografii!

Un mic inconvenient totuși… drum luuung rău pana în Grecia.  Însă compromisul a fost pe măsură și așteptările au fost depășite, cel puțin din partea noastră !

De fiecare data când ajung în Grecia, în locul moleselii ce m-ar putea cuprinde cu gândul la soare și la leneveala, peisajul superb nu îmi da pace. Marea care își schimba culoarea la fiecare ora, nisipul de diferite nuanțe și texturi. Combinația perfecta și echilibrata dintre măreția muntelui și a pietrei cu liniștea și calmul apei… nu ai cum sa nu te pierzi în toată acesta atmosfera și sa încerci sa păstrezi cat mai mult din farmecul ei!

Încadrează în tot acest peisaj doi oameni îndrăgostiți, doi zâmbăreți și plin de acțiune și rețeta este gata!

Anca și Iulian încheie evenimentele deosebite din viata lor din anul 2016 cu aceasta ședința foto în Grecia! Este locul special pe care ei l-au ales și unde și noi ne-am făcut de cap cu toate aparatele!

În trei zile ne-am plimbat, am pozat, ne-am bălăcit, am mâncat bunătăți și am creat amintiri!

Știm ca au trecut câteva luni de atunci însă speram în înțelegerea mirilor la vizualizarea fotografiilor. Și mai speram ca imaginile noastre sunt ca și vinul…cu cat sunt mai vechi, cu atâta devin mai bune !

Anca, Iulian, mulțumim pentru toate zilele petrecute în compania voastră! Cu voi am trăit o experienta completa. Sunteți oameni care doresc tot ce este mai bun de la viata, nu va abateti de la ce este important cu orice sacrificiu s-ar face. Va dorim o viata plina în doi și împlinită în cati membrii va doriți! Va dorim liniste și împăcare cu tot ce a fost și va fi! Noi va zicem pe curând!

Cu drag, echipa FotoDumbrava!

 

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp