fbpx

TTD Andreea si Adrian

  • Trash the dress
  • Nikítas, Khalkidhiki, Greece
  • 29 May 2018

O aventură de trei zile și de trei nopți nu ar putea fi rezumată mai bine decât în imagini ce prind viață admiråndu-le! Și totuși ar fi prea puțin cele câteva fotografii din postarea aceasta dacă Andreea și Adrian nu ar duce cu ei povestea lor frumoasă în suflete și în amintiri.

O locație de vis pentru un trash the dress de vis. Incontinuu dacă am fi fotografiat și tot nu am fi zis stop iar asta de ambele părți. Apoi, dacă toți mirii ar fi atât de devotați și pasionați de toate nebuniile fotografului,  dacă ar avea atâta energie și efervescență în ei și,  mai ales, dacă ar fi atât de compatibili cu fotograful și aparatul lui,  lumea ar fi un loc mai plăcut,  amintirile ar fi de lux și întreaga experiență ar fi total de neuitat!

Vreme superbă și locația la fel de woaw! Iar dacă stau să mă gândesc mai bine, omul sfințește locul oriunde s-ar duce. Iar ei au onorat pe deplin micul colț de rai din Grecia, Nikitas care le-a pus în valoare pofat de viața,  frumusețea si tinerețea,  atâta cât să îi țină o viață întreagă și mai mult!

Nisipul fierbinte a fost la unison cu dragostea lor, apa mării le-a fost oază de relaxare iar câmpul cu măslini locul pașnic de leneveală.

Culorile minunate le-au pus în valoarea strălucirea ce numai o relație puternică ți-o intipărește în privire!

Un trash the dress adevărat,  cu joacă multă,  fără limite și fără rețineri!

Iar bucuria mea nemărginită,  exact ca a unui copil când ajunge în fabrica de ciocolată ă lui Charlie! De vis!

Da, a fost foarte obositor,  călătoria,  căldura,  munca asiduă…oho și câtă muncă! Dar rezultatul frumos face să merite totul!

Vă mulțumesc că m-ati onorat cu așa aventură din care mi-am făcut plinul!

Cu drag, echipa FotoDumbravă!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp