fbpx

TTD Andreea si Ghita

  • Trash the dress
  • Monaco
  • 24 May 2023

Coasta de Azur, soare, vânt, ape limpezi, parfum suav de iasomie, gust de vin bun, șoapte de iubire la ceas de seara, plimbări brat la brat admirând in liniste locuri de care nu te saturi! Si in tot acest peisaj de vis, Andreea si Ghiță rătăciți in luna lor de miere, își traiesc povestea din plin, o sorb si o lasă sa li se tatueze in amintiri!

Ne-am alăturat si noi pentru câteva ore in călătoria lor, doar cât sa suprindem aceste amintiri in imagini memorabile, sa le păstram zâmbetul si îndrăgosteala pentru zilele cu povesti alături de nepoții lor!
In cele 4 ore, Andreea si Ghiță au fost modelele perfecte intr-un cadru perfect, in lumina perfecta si in peisajul de vis! Au fost admirați de turiștii din micul sătuc Eze si au pozat la inaltime, iar seara au fost vedetele de pe străzile impresionantului Monte Carlo. Curajul si îndrăzneala tinereții i-au ajutat sa pozeze pe niște stânci destul de înalte încât sa fie una cu marea.
Am rămas însă cu regretul ca am avut prea putin timp pentru așa modele frumoase ce se incadrau atât de bine in luxosul Monaco! Promisiunea a fost ca Ghiță va fi unul dintre acei proprietari dintr-o mică căsuța si vom relua ședința foto de la terasa casei lor!
Cu drag, echipa FotoDumbrava!
Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp