fbpx

TTD Caludia si Slow

  • Trash the dress
  • Italia / Ischia
  • 26 Sep 2015

Love the dress in Insula Verde

Cu privirea la aceste fotografii faine si cu mintea tot acolo, in Insula Verde asa cum este numita de oamenii locului, cu un ceai cald in brate sa imi aminteasca de caldura placuta a acelor zile – pe vremea aceasta geroasa, povestesc acum despre Claudia si Slow si despre zilele lor de „chinuiala” :))!

Dupa nunta „extravaganta” la care ei au luat parte in calitate de mire si mireasa s-au decis in mod irevocabil ca au nevoie de odihna, de liniste si de placerea de a fi modele fara stres. Au ales una din cele mai faine locatii pe care le-am vizitat noi si un loc de suflet pentru Slow. Ajunsi acolo inaintea lor, ne-au dat un mic ragaz de acomodare cu frumusetile zonei, am luat putin cate putin la pas micuta insula din apropiere de orasul Napoli si de binecunoscuta insula Capri. Nu am mers atat de mult pe jos de nici nu mai tin minte…Insa totul a meritat.

Ne-am fixat locurile de „tragere” si cand au ajuns si indragostitii nostri am inceput sa punem planul de bataie la atac. Cred ca vreo doua zile am tot umblat si ne-am bucurat de peisaje faine si de fotografii faine. Bine, ne-am mai bucurat si de caldura uneori naucitoare care ne seca de puteri, insa – o parte din noi nu am capituat.

Am facut sute de fotografii faine, i-am chinuit pe Claudia si Slow cam cat de mult ne-au dus pe noi puterile si pe ei, intr-un final am zis sa ii lasam sa se relaxeze, totusi dorim sa revina inIschiacu aceeasi placere ca si pana acum :)!

Am vizitat si ne-am bucurat de frumusetile naturale si simple, insa cu mare impact, am gustat din bunatatile culinare, pe cat de simple, pe atat de delicioase, insa, cel mai mult, ne-am bucurat de liniste! Atata liniste… incat puteai sa auzi primele raze de soare cum se strecurau timide de dupa crestele dealurilor. Iar imaginea pe care o vedeam la apus din camera noastra a fost spectaculoasa. Am avut timp de gandire pentru cat de norocosi suntem ca avem o meserie atat de faina, ca putem surprinde momente si detalii ale unei zile de care nu toti se pot bucura, ca reusim sa facem ce ne propunem si ca, mult mai important, oferim amintiri si altora.

Claudia si Slow, probabil si daca ne-ati fi invitat in orice alta zona dintaranoastra sau de oriunde din lume, ne-am fi simtit la fel de bine si placut alaturi de voi. Noi am fi dat totul sa iasa niste fotografii faine, iar voi ati fi fost modelel perfecte. Va multumim ca ati alesIschiapentru ca acolo am tesut niste amintiri colorate de neuitat!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp