fbpx

TTD Catalina si Florin

  • Trash the dress
  • Istanbul / Turcia
  • 01 Oct 2019

Dincolo de imaginile pe care le realizam, la fiecare eveniment, simtim nevoia sa iesim putin din tipar, cautand si gasind solutii noi de a iesi din spatiul nostru comun. De multe ori, ca fotografi, ne blocam in fata aparatului, a subiectului si, de cele mai multe ori, in fata ideilor noastre de care nu ne mai simtim atat de atrasi incat sa dam nastere unor imagini extraordinare.
Asa ca dam doi pasi inapoi, luam o pozitie de yoga si ne confruntam cu cea mai mare temere a noastra: trebuie sa procedez altfel decat pana acum, terifiant, dar trebuie sa incerc!

Asa ca o data la ceva timp, nu mai lucram dupa acelasi program si dupa aceleasi reguli. Pur si simplu facem ce simtim, cand simtim, fara restrangeri si fara asteptari!
Iar aceasta sedinta foto de dupa nunta a fost exact momentul perfect de a ne detasa de programul nostru impus. O gura de aer proaspata! Catalina si Florin au fost companionii perfecti in aceasta noua experienta a noastra. Alaturi de ei, acest TTD prin mijlocul Istanbului, prin marea aceea imensa de oameni de toate natiile, prin amalgamul de culori si de mirosuri ce te purtau invariabil dintr-o stare in alta, incercand sa te conectezi la roiul acela de intamplari si fiind martori la sunete si zgomote pe care nu le-ai mai auzit nicicand, navigand fara voie cu privirea de la un albastru de golf linistit la contrastele din bazare, respirand nu numai cu plamanii, ci si cu mintea, aerul sufocant, dar totusi imbietor de chestii faine, acest TTD a fost o vacanta placuta, o pauza intr-un moment perfect, un refresh. A fost minunat alaturi de Catalina, Florin si echipa intreaga!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp