fbpx

TTD Dana si Alex

  • Trash the dress
  • Dubai
  • 23 Feb 2019

Orasul care nu doarme niciodata, impovarat de multe atractii pe care e musai sa le vezi o data in viata, a fost gazda noastra pentru cateva zile de plimbat, pozat, iar plimbat si iar pozat!
Daniela si Alex locuiesc acolo de ceva vreme si momentan nu ar schimba asta pentru nimic. Au o viata plina, cu munca, cu avioane si calatorii, cu oameni civilizati si securitate la tot pasul, cu locuri de vazut si de plimbat. Si sunt atat de tineri si au atat de multe vise, toate locurile pe care le-au vizitat ii indeamna si incurajeaza sa viseze frumos la o viata traita in tihna si din plin! Nu, nu „umbla cainii cu covrigi in coada” nicaieri, insa exista o sansa acolo unde ai sosele pe 8 benzi de sens, scoli ce pare ca sunt universitati si spitale ce par spa-uri! De unde si vorba „Dubai, Dubai viata ca-n rai!”
Pe Daniela si Alex orasul si imprejunirile le vin de minune, croite pe ei si pe așteptarile lor de moment. Nu s-au asteptat insa la munca depusa pentru niste fotografii, atat de mult! Dar va spun ca a fost distractie iar noi doi alaturi de ei am intinerit cu 10 ani! Am avut parte de cateva zile relaxante, cu munca daily insa nu am simtit oboseala o clipa!
Si parca tot nu a fost suficient! Fiecare coltisor iti oferea o noua priveliste, o noua perspectiva si o noua culoare! Am profitat de fiecare, am furat putin din magia fiecarui loc si am inramat-o intr-o imagine ce pentru noi inseamna o noua experienta!
Daniela si Alex, va multumim pentru caldura cu care ne-ati primit, de voia buna cu care am facut o echipa buna si de increderea acordata!
Cu drag, echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp