fbpx

Valentina si Silviu

  • Nunta
  • Pitesti
  • 28 Apr 2018

Am o mare plăcere: să văd oamenii fericiți, zâmbind cu gura până la urechi, cu zâmbet în priviri și în inimă, cu emoții și voie bună, în muzică și veselie! Și de aceea m-am făcut fotograf  de nuntă! Cine se mai poate bucura ca mine când merg la serviciu. Alți miri, alte soacre, alt decor, altă petrecere!!! Și de fiecare dată alte emoții ale altor oameni. Deși as putea spune că suntem pregătiți pentru ce urmează, de fiecare dată încercăm să ne stăpânim și noi emoțiile pentru că suntem acolo să le surprindem pe ale lor.

Și acum despre ei, Valentina și Silviu! Se spune că omului îi trebuie o viață întreagă să se cunoască pe sine și…probabil încă una pentru jumătatea lui. Nu știu de ce asta…pentru că am întâlnit cupluri care ne-au mărturisit că parcă se cunosc de-o veșnicie. Nu își pot explica cum și de ce asta, cert este că Vali și cu Silviu merg împreună pe același drum de 3 ani și parcă a fost ieri prima lor întâlnire, parcă nici nu-și mai amintesc cum a fost viața unuia fără celălat. Întrebată de mine despre povestea lor de dragoste, Vali mi-a răspuns că nu știe cum au fost loviți, dragoste la prima vedere sau nu, drumul lor este împreună de parcă ar fi ceva natural dintotdeauna. Ce îi leagă? Totul…mai zi ceva! Ce îi completează? Restul! 

Nunta a urmat ca cel mai firesc moment mult așteptat de ei și de familie, de mamele și bunicile lor, de prieteni și de rude. O bună ocazie pentru amintiri cu toată familia și cu tot zâmbetul caracteristic al Valentinei!

O nouă ocazie pentru noi de păstra intacte aceste momente, o nouă responsabilitate și o nouă șansă de imagini superbe pentru doi tineri superbi!

Cu drag, Echipa FotoDumbravă!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp