fbpx

Vali si Gabriel

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 14 Jul 2018

Minunate sunt drumurile catre dragostea ce ne asteapta pe vecie intre mine si tine, cine vei fi TU in aceasta lume de pe pamant! Minunat sentimentul de fluturi cat se poate de vii in stomac, ce nu poate fi descris cu de-amanuntul decat de cei ce il traiesc. Minunate sunt toate zilele fara TINE si minunat de dureroasa este asteptarea revederii tale pentru ca stiu ca dupa nopti albe și zile lungi unde ceasul se incapataneaza sa nu mai treaca, te voi reintalni pe tine, ALESUL meu. Si stiu ca atunci inima si sufletul imi vor fi invadate de dragoste si dorinta si pofta de iubire, de care nu mi-as dori nicicand sa ajung a spune ca m-am saturat. Minunate sunt discutiile noastre pana in zori de zi cand despicam firul in patru pentru ca apoi sa il inodam din nou exact de unde am ramas, de unde parca nu gasim scapare și norii grei se tot aduna deasupra noastra. Pentru ca mai apoi, pret de o secunda distanta sa ne bufneasca rasul cumplit de irezistibil „problemelor ” noastre si ele sa se spulbere ca praful în vant, razandu-ne in nas de naivitatea noastra copilareasca. Si mai apoi sa isi faca din nou loc pasiunea si dorinta nestavilita.
Minunat este totul la TINE pentru ca acolo e casa mea! Si nu as locui nicicand in alta parte decat acolo unde e cald si bine, unde usa e deschisa mereu si unde mirosul TAU este pretutindeni si de unde imi iau toata energia de care am nevoie și asta doar pentru a ti-o darui tie in semn de iubire infinita.
Doar atunci cand privirea ta este peste a mea, pamantul sta in loc. Nimic nu se poate misca fara voia noastra, fara convingerea noastra, fara actiunile noastre! Si ce este mai frumos decat sa poti spune ca stapanesti tot universul pentru ca el tot este in TINE si in MINE si in ceea ce noi suntem impreuna?!
Valentina si Gabriel m-au inspirat tare mult pentru aceasta poveste reala. Pentru ca ei doi si ce se intampla intre ei este real, este MINUNAT si desavarsit!
Cu drag, va ofer cateva amintiri de-o viata din marele vostru univers!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp