fbpx

Veronica

  • Targoviste
  • 07 Jun 2015

De multa vreme nu am mai intalnit o fetita cu un nume atat de frumos si de romanesc, Veronica Maria!

Mai tineti minte filmul acela romanesc cu traista fermecată, cu vulpita sireata si motanul puternic?! Exact ca si in film, protagonista din fotografiile noastre e o fetita minunată. Pentru mami si tati ea este centrul universului lor. De cand a aparut in vietile lor minunea asta mica si zambareata cu ochii ei de un albastru atat de pur, tot ce gandeau si făceau s-a schimbat dupa cum trebuie si e necesar pentru buna si sanatoasa ei dezvoltare. Si numai un părinte grijuliu stie cat de greu se scrie acest „manual” al cresterii copilului tau.

Ca Veronica ii mosteneste frumusetea mamei, se vede. Ca ii va mosteni caracterul puternic si curajos al tatălui, cred ca isi doresc cu totii. Asa cum, intreaga familie doreste ca Veronica sa întâlnească numai oameni buni in viata ei, oameni de la care va invata ce este dragostea, respectul, compasiunea, întelepciunea, rabdarea si altruismul. Iar mami si cu tati vor fi acolo lângă ea mereu, sa o ajute sa isi gaseasca echilibrul in viata, sa o formeze asa cum Dumnezeu isi doreste pentru ea si sa o ajute sa fie fericita!

Iar mami si tati au inceput deja, printre alte lucruri minunate pe care le-au facut pentru ea, i-au organizat un party de bun venit. Acolo au sosit rudele si prietenii de peste tot, s-au distrat in cinstea Veronicăi si au promis ca o vor ajuta ori de câte ori va avea nevoie.

Veronica Maria, sa iti porti numele cu drag, sa ti-l cinstesti si sa iti bucuri părintii cu toate realizările tale.

Cu drag, echipa FotoDumbrava!

S-ar putea sa fii interesat si de:

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp