fbpx

Violeta si Dan

  • Nunta
  • Busteni - Castel Cantacuzino
  • 26 Jul 2014

Vio si Dan, Castel Cantacuzino, Busteni, 26 iulie 2014

Eleganta, stil, rafinament, glamour si o muzica buna! Toate intr-o singura zi, acea zi speciala cand fiecare femeie se simte cea mai pretioasa, frumoasa si desoebita dintre toate femeile. Acea zi in care perfectiunea si-a gasit protagonistii. Acea zi pe care nu ai cum sa o uiti pentru ca a fost impresionanta. Incepand de la locatia deosebita pe care nu ai cum sa nu o recunosti si sa o admiri, pana la detaliile mici si speciale care fac diferenta intre ceva frumos si ceva fabulos, dar rafinat.

Violeta si Dan au fost protagonistii unei povesti intitulata simplu, dar sugestiv: „O nunta la castel!” . A fost o poveste cu iz vechi impletit delicat cu accente moderne, o poveste ce va ramane multa vreme pe buzele prietenilor, cunostintelor si invitatilor ce au fost prezenti la acest eveniment.

Violeta si Dan nu sunt decat niste oameni normali, insa cu mult bun gust. Cu o educatie desavarsita si principii de viata sanatoase si realiste, Vio si Dan si-au organizat in detaliu acest eveniment pe care nu s-au grabit sa il celebreze prea repede de cand s-au cunoscut. Si o zi memorabila, care implica mult mai multe decat ti-ai fi imaginat, necesita atentie, coordonare si echilibru in toate.

Protagonistii, nasii, micile domnisoare de onoare, costumatia, decorul, toate au fost in armonie. Explozia de aplauze si de woooaw-uri a fost insa accentuata de dansul de deschidere al mirilor, meticulos realizat si pus in practica, pe care nu m-as satura nicicand sa il revad si intotdeauna impresionandu-ma.

In rest, o zi normala de nunta, cu un dar special de la nasi, Directia 5 special pentru Vio si Dan. Cum ziceam, normal :D!

Pentru noi a fost o placere si o onoare sa ii revedem pe ei si pe nasi. Speram ca aceste fotografii vor spune multi ani de acum inainte povestea lor in imagini si va lasa loc fiecarui privitor sa isi imagineze numai cat de frumos a fost atunci.

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp