fbpx

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotodumb/public_html/wp-content/themes/dumbrava/single-post_type_portofolio.php on line 26

Vladut 2 anisori

  • Bucuresti
  • 20 Nov 2015

Vladut a implinit doi ani!

Despre copii si minunea ce o reprezinta ei pentru noi, am putea vorbi neincentat, o eternitate si inca o secunda, asa cum spunea o mamica foarte cunoscuta! Am putea sa vorbim la toate intalnirile cu toti oamenii, cunoscuti sau necunoscuti, sa ii laudam, sa radem de prostioarele lor dragalase, sa radem de noi – mamele – atunci cand suntem in crizele acelea de mamica super grijulie, sa ne plangem una la alta despre faptul ca nu mai avem timp de noi, pentru ca in secunda imediat urmatoare sa fim atat de fericite si multumite cu viata pe care o avem de cand minunea asta mica si plina de energie a schimbat toata ordinea in casa.

Despre Vladut si eu as putea sa povestesc non-stop, desi il vad doar la sedintele foto, ce-i drept, destul de dese, si pentru asta ne bucuram J. Insa Vladut este un suflet curat, vesel, sociabil si plin de energie pe care il indragesti imediat si de care nu mai uiti toata viata. Cred ca numele de Vlad este predestinat – mai avem un Vladut pe care il vizitam o data pe an la aniversarea lui si care este la fel de lipicios.

Vladutul nostru de azi este crescut din si cu multa-multa dragoste, libertate si incurajare in tot ce face, fara “NU” – nu e voie acolo, nu face asta, nu e bine asa.  Ci lasat sa descopere si sa experimenteze tot ce il inconjoara pentru a fi un copil cat se poate de fericit, implinit si total in concordanta cu ceea ce simte si cum actioneaza. Este un copil asa cum ar trebui sa fie crescuti toti. Fara teama de nimic. Doar cu multa dragoste, rabdare, acceptare, intelegere si toata sustinerea de care noi, ca parinti, suntem capabili. Vladut va fi un adult responsabil, optimist si plin de succes. Si asta se va datora respectului si incurajarii de care parintii lui au dat si vor da dovada.

La multi ani, Vladut! Toti cei pe care ii avea pana la o suta, cel putin, sa fie plini si fara regerete!

Pana data viitoare, cu drag, Echipa FotoDumbrava!

S-ar putea sa fii interesat si de:

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp