fbpx

Zenaida si George

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 28 May 2012

Fiecare mireasa isi doreste ca in ziua nuntii sa radieze de frumusete, de fericire si de implinire. Fiecare mire este emotionat, uneori chiar pana la lacrimi, cu gandul la viata noua plina de evenimente, impliniri si realizari. Si fiecare nunta este unica!

Zenaida este o femeie frumoasa, dar a fost o mireasa superba, George este un cavaler diplomat, dar a fost un ginere special, iar ziua de 28 mai a reprezentat o binecuvantare pentru cei doi, cand si-au unit destinele intr-un cadru demn de o nunta ca-n povesti alaturi de prieteni si invitati de exceptie.

Mi-au facut onoarea de a le fi alaturi in aceasta zi deosebita! Pentru ca am fost fascinat de toata eleganta, rafinamentul si buna-organizare din jurul meu, am incercat sa surprind in cele mai mici detalii frumusetea acestei zile, sa surprind acele emotii care fac mireasa sa isi tina rasuflarea cand i se aranjeaza ultima suvita la coafura, domnisoarele de onoare care se straduiesc sa aseze cat mai bine rochia alba superb brodata pe trupul micutei miresei, sa il surpind pe viitorul ginere cu tremur in ochi si in suflet la gandul ca va amuti de emotie cand isi va privi pentru intaia data mireasa… Toate aceste momente fac ca ziua nuntii sa ramana vie in cartea lor cu amintiri ca si cum timpul ar fi uitat sa se asterne peste acesti tineri frumosi si plini de viata!

Mi-as fi dorit ca ziua si noaptea sa nu se mai termine, mi-as fi dorit sa pot fi avut mai multe maini, mai multe aparate, sa pot trage muuuuult mai multe cadre, sa nu se piarda nimic din sedinta foto, din petrecere, din voia buna si distractia care a inconjurat atmosfera.

Zenaida si George, va multumesc pentru o zi deosebit de frumoasa! Sa va binecuvanteze Dumnezeu in continuare cu toata dragostea, credinta si intelepciunea de care aveti nevoie pentru o viata frumoasa si plina de impliniri!

Cu drag, Daniel si Marius!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp