fbpx

Alexandra si Cosmin

  • Logodna
  • Tragoviste
  • 29 Jul 2017

Alexandra si Cosmin si o gasca uriasa de prieteni petrecareti!

O cununie civila, o simpla party, o „micuta” reuniune de familie, ceva intim si discret 😀 la ei acasa!

Ceva super distractiv, cu super multa muzica buna si super atmosfera! Acum poate ca si exageram, ca si noi ne-am distrat alaturi de ei si am simtit ca nu suntem la munca efectiv. Si alaturi de atatia oameni pe care ii cunoastem, pentru care am avut onoarea sa le pastram amintiri in imagini, pentru care vom mai avea onoarea sa facem acest lucruri, ne-am simtit ca intr-un loc familiar.

Ne-a fost dificil sa facem aceasta selectie pentru a prezenta cat de faina a fost ziua lor speciala in care si-au spus DA, pana la final. Gasca aceasta de prieteni petrecareti, de nasi, de familie, de invitati speciali au stiut cum sa se bucure de fiecare moment al zilei protagonistilor, au stiut cum sa tina flacara aprinsa toata ziua si toata nopatea si suntem convinsi ca party-ul nu s-a terminat la ora diminetii cand noi am plecat.

Insa ne consolam cu ideea ca la anul le vom fi alaturi de nou, vom avea ocazia, din nou sa le surprindem frumusetea si emotia, farmecul si unicitatea, pofta de viata si pe toti ce ii inconjoara. Alaturi la o petrecere ce o va intrece pe aceasta, cu siguramta!

Pana atunci, casa de piatra!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp