fbpx

Andreea si Eduard

  • Logodna
  • Targoviste
  • 27 Aug 2021

“Veșnicia sufletului meu s-a născut când te-a întâlnit pe tine! Mâna de mâna, vom merge spre infinit! Niciodată nu îl vom atinge pentru ca oricât de mult, de repede și de pasionant am alerga, tot nu ar fi suficient sa ne plictisim de noi! Eu te iubesc, tu ma iubești! Nu îndeajuns încât sa spunem ca suntem împliniți! Mai vrem, mai mult, mai frumos, mai bine și mai distractiv! Cu mai multă iubire și mai multe zâmbete! Sa ne umplem sufletele și amintirile pana la refuz. Apoi sa le golim intr-un cufăr ferecat, sa păstram cheia in inima noastră și sa începem sa umplem alt cufăr, cu și mai multe momente in doi!

Îmi doresc sa fim veseli, sa fim triști, sa radem și sa plângem împreuna, sa alergam unul către altul și sa ne găsim și o oaza de liniste, numai a noastră. Îmi doresc sa ne certam, sa ne împăcăm, sa iubim și sa trăim așa cum ne place noua, fără compromisuri și fără ocolișuri!
Și totul începe de azi, când am zis DA, irevocabil! In fata tuturor! Pentru ca in fata noastră ne-am spus de multă vreme DA!”
Asa arată mesajul unui cuplu frumos și tânăr! Și așa arată câteva imagini cu ei! Cei mai frumoși și cei mai haioși!
Cu drag, echipa FotoDumbrava!
Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp