fbpx

Andreea si Adrian

  • Logodna
  • Targoviste
  • 20 Apr 2018

Avem instinctul de conservare! Este in natura noastră umană, animalele o Au, plantele o au, universul o are, Dumnezeu ne-a hărăzit cu el.

Căutăm soluții la fiecare problemă, încercăm și facem și refacem până când suntem mulțumiți de rezultat.  Acest „instinct” nu il au toți .

Dorim să păstrăm unicat momentele noastre pe care le dorim perfecte și unicate.  Și întotdeauna încercăm să păcălim timpul să treacă pe lângă noi. Și reușim… pentru cei perseverenți. Îl fentăm, îl prindem în fotografii „legal” și fără durere, fără ca el măcar să își dea seama. Și astfel vom avea cele mai frumoase amintiri din cele mai plăcute etape ale vieții noastre, vom avea imaginea tinereții noastre perfecte într-o ramă unicat pe noptiera dormitorului nostru și un album in loc de cinste în sufragerie pe care copiii și nepoții și invitații peste ani… să îl  privească!

Mi-aduc aminte o casă veche pe dealul copilăriei mele de la bunici, era împrejmuită doar de tufe mari de liliac, de trunchiuri bătrâne de tei, casa se ținea în trei pereți găuriți, acoperișul spart… Însă, pe un perete, printre pânze enorme de păianjen, praf și câteva urme de carpete, într-o urmă de ramă de lemn, sub un geam murdar și pe alocuri spart, imaginea unui bărbat și a unei femei în ziua nunții lor.  Imaginea clasică dintr-un studio de demult, nu am știut niciodată cât de demult. Dar, casa aceea avea pentru mine și copiii veniți în vacanță la bunici, cea mai frumoasă și incitantă poveste datorită acelei fotografii.

Fotografiile spun povești, stă  doar în puterea noastră să le citim!

Cu drag, Echipa FotoDumbravă!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp