fbpx

Andreea si Alin

  • Logodna
  • Platoul Bucegi
  • 21 Jun 2019

Un moment important din viata, precum este o cununie civila, il astepti si il programezi din scoarta in scoarta! Alegi locație, costumatie, invitati, consulți starea vremii, echipa care se va ocupa de infrumuseterea locului, floristul si pe cel care va pastra toate aceste emotii in amintiri de-o viata!
Si apoi astepti sa soseasca mult asteptatul eveniment!
Andreea si Alin au avut parte de o cununie civila aparte, au pus in valoare in acea zi tot ce este mai important pentru ei doi. Oameni cu un mare respect si iubire pentru natura, au ales sa lase de-oparte tot confortul unei locatii comode pentru o cununie civila si au luat cu asalt un varf de munte in mijlocul caruia si-au facut juramintele! Una din cele mai inedite locatii de eveniment, cel mai bun designer de „local”, cel mai bun florist, cei mai buni luministi, natura verde si primitoare, cerul insorit pe care nori pufosi si gratiosi se jucau in favoarea imaginilor noastre captate!
Ceremonia nu se putea savarsi fara participarea unui ofiter al starii civile. În cazul acesta, chiar nasul in persoana pentru care aceasta oficiere a fost mai mult o binecuvantare parinteasca, implicarea emotionala depasind cu mult atributiile sociale!
Andreea si Alin s-au bucurat pe deplin de puritatea naturii, de aerul curat, de vântul parfurmat, dar, cel mai mult de ploaia de vara aparuta ca un semn perfect de incununare al intregului ritual!
Cu drag, echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp