fbpx

Mihnea si Iulia

  • Trash the dress
  • Transalpina
  • 23 Jul 2015

Iulia si Mihnea- in cea mai fericita zi a noastra :)))!

Imi plac nespus nuantele din spatele cuvintelor rostite si in cazul de fata ziua noastra speciala cu Iulia si Mihnea a fost – da – printre cele mai reusite din viata noastra… de fotograf :)))! Sa zicem ca a fost noroc, s-au aliniat astrele sau, pentru Daniel, care nu crede neam in asta, a fost o zi favorabila, minti linistite, idei nastrusnice si neaparat cuplu extraordinar. Si sa zicem si pe sleau, sedinta de trash the dress cu Iulia si Mihnea ne-a gadilat mandria de fotograf cu patru fotografii alese pe un site international de fotografii de nunta! Da, pentru noi este o realizare si o multumire ca munca in echipa este rodnica. Iar pentru Iulia si Mihnea toata admiratia noastra pentru atitudinea lor atat de frumoasa si nu ma refer aici la rochie sau costum sau machiaj. Nu, ma refer la educatia aleasa cu care s-au dezvoltat, la spiritul lor vesel, la cuvintele calde si incurajoare si la tot ce formeaza impreuna din anii de liceu!

Stau sa ma gandesc ca am realizat aceste fotografii intr-un timp destul de micut fata de rasfatul pe care il avem cu cate o sedinta foto de o zi, insa cateodata pur si simplu nu mishuna in natura acel click, acea lipeala sa putem scoate patru cadre de premiu :)))!

Noi abia asteptam urmatoarea sedinta cu Iulia si Mihnea… probabil la vreunul mic-micut, cu care nu stiu cate cadre de premiu vom scoate, dar cu siguranta vom scoate cele mai frumoase nuante din scancetul celui mic, demne de a fi inramate!

Cu drag si cu multumire, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp