fbpx

Silvia si Marius

  • Logodna
  • Club Snagov
  • 23 Aug 2019

Lucrurile marete se realizeaza cu pasi marunti! Si fiecare moment micut de implinire se poate transforma intr-o victorie extraordinara de care sa te bucuri din plin!
Silvia si Marius au dorit sa se bucure de toate etapele minunate pe care un angajament atat de important ca si casatoria, le poate implica. Asta, dar si pentru ca iubesc frumusetea si pofta de viata a tineretii lor si vor sa profite cat mai mult de roadele ei. Asa ca au avut mai multe motive sa isi celebreze casatoria civila separat de ziua nuntii religioase si, mai mult de atat, cu o petrecere delicioasa, exact ca tortul lor super gustos! L-am întrebat pe Marius de ce a ales alta zi pentru cununia civila. Mi-a raspuns foarte vesel si entuziasmat: ” Dorim sa ne bucuram de fiecare moment al relatiei noastre, nu vrem sa grabim cu nimic timpul asta asa de nemilos, oricum. Vrem sa ii avem alaturi cat putem de mult pe ai nostri prieteni si se bucure alaturi de noi!”
Asa au si facut in aceasta zi perfecta de final de august! Lumina buna, tinute elegante, culori fantastice, muzica buna si amintiri de nepretuit! Cat sa tina, cel putin pana anul viitor, cand vom petrece la nunta!

Cu drag, echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp