fbpx

Trash the dress Sorina si Catalin

  • Trash the dress
  • Targoviste
  • 07 May 2017

Azi chat-uiam cu Sorina. Eu o felicitam pentru dorinta si curajul de a lasa marea pentru un oras, aparent, banal unde sa faca un TTD memorabil si ea mi-a zis asa : „Cu voi as fi mers oriunde!” Si mi-a facut ziua speciala! Iti multumesc, Sorina!

Sunt oameni calzi si deschisi, oameni cu care dai mana si simti acea vibratie de bine ce ti se strecoara pe sub piele, oameni cu care povestesti si razi castigand amintiri memorabile. Si tocmai pentru ca Sorina si Catalin sunt asa liberi si plini de viata, totul le merge din plin, mai mult chiar.

Cum spuneam au decis sa plece de la litoral, acolo unde toata lumea doreste sa faca fotografii la o sedinta foto de dupa nunta si au venit la noi in Targoviste la o herghelie de cai. A fost o decizie extraordinara! Nu exista imagini mai bune sa exprime spiritul lor liber si pofta de viata decat fotografiile cu ei in mijlocul cailor alergand liberi in natura! Metafora perfecta pentru un cuplu perfect!

Aceasta sedinta foto este in topul preferintelor mele din cauza lor, atat de bine s-au integrat in peisaj si atat de bine s-au simtit, incat fotografia mea nu a fost munca, ci placerea de a-i pastra acolo, in eternitate, fara nici un fel de piedica!

Si asa au ramas privind la aceste imagini!

Cu drag, echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp